Hanne Ojanperä 2

Hanne Ojanperä jatkaa Punamustissa

Viime kauden päätteeksi naisten Suomen mestaruutta juhlinut PK-35 Vantaa on solminut vielä joulun alla yhden jatkosopimuksen. Hanne Ojanperä nähdään Punamustien riveissä myös kaudella 2016.

Hyökkäävissä rooleissa pelaavalle 24-vuotiaalle Ojanperälle tuleva kausi on jo neljäs Punamustissa. Kokkolalaislähtöinen pelaaja on ollut voittamassa PK-35 Vantaan paidassa kahta Suomen mestaruutta ja yhtä Suomen Cupin mestaruutta.  Lisäksi Ojanperällä on tilillään kaksi naisten A-maaottelua.

Viime kaudella Ojanperä viimeisteli  Naisten Liigassa kahdeksan maalia. Elokuussa Myyrmäessä pelatussa Mestarien liigan karsintaturnauksessa hän osui kolmesti.

Ojanperä opiskelee Tallinnassa, joten hän ei pysty keväällä osallistumaan täysipainoisesti PK-35 Vantaan harjoituksiin. Ojanperä harjoittelee kevään ajan viikot Tallinnassa FC Floran mukana ja liittyy Punamustien harjoitusvahvuuteen viikonloppuisin.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Ojanperä on ensi kauden joukkueelle tärkeä palanen.

– Hanne on todellinen joukkuepelaaja, joka antaa aina 100 prosenttia. Hän on kärsinyt loukkaantumisista, mutta viime kaudella Hanne osoitti taas tekemisellään esimerkkiä muille ja teki sen lisäksi upeita maaleja sekä kaukaa että läheltä. Hän on taitava viimeistelijä ja vääntää yleensä kaksinkamppailutilanteet edukseen niin keskikentällä kuin rangaistusalueellakin.

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.