Masar Ömer

Loppukauden maalitykille jatkosopimus

Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa on solminut hyökkääjä Masar Ömerin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Ömer teki viime kaudella läpimurtonsa Ykkösessä ja lukeutui syksyn ratkaisupeleissä Punamustien avainpelaajiin.

22-vuotias Ömer jäi alkukaudesta vähälle peliajalle, mutta oli syksyllä irti päästyään todella tehokas. Ömer viimeisteli syksyn aikana nousukarsintaottelut mukaan lukien kahdeksan maalia, joiden myötä hän oli lopulta PK-35 Vantaan toiseksi tehokkain maalintekijä.

Ömer on Etelä-Espoon Pallon kasvatti, joka siirtyi Punamustien riveihin kaudeksi 2014. Veikkausliigasta ”Matinkylän Zlatanilla” ei ole aiempaa kokemusta, joten Ömeriä odottavat tulevana kautena uudet hienot haasteet. Ömerillä oli Veikkausliigassa muitakin vaihtoehtoja, mutta hän koki PK-35 Vantaan kehittymisensä kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi.

– Koen pystyväni kehittymään Suomessa parhaiten Shefkin ja ”Riven” valmennuksessa. Lisäksi joukkuehenki oli hyvä, vaikka meillä oli viime kaudella todella vaikeita aikoja. Odotan tosi mielenkiintoista kautta, josta tulee varmaan todella tiukka, Ömer kommentoi.

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.