Lucas Garcia

Myyrmäen Messi viihdyttää Punamustissa myös ensi kaudella

PK-35 Vantaa on solminut jälleen jatkosopimuksen yhden viime kauden avainpelaajansa kanssa, sillä Lucas Garcia jatkaa Punamustissa myös tulevalla kaudella. Argentiinalaisen Garcian sopimuksessa oli ensi kaudesta optio, joka astui voimaan PK-35 Vantaan noustua Veikkausliigaan.

Garcia pelasi Punamustien päävalmentajan Shefki Kuqin alaisuudessa muutamia otteluita jo FC Hongassa kaudella 2014. PK-35 Vantaan päävalmentajaksi siirryttyään Kuqi halusi taitavan argentiinalaispelaajan mukaansa Myyrmäkeen. Garcialta nähtiin läpi kauden näyttäviä suorituksia, joiden johdosta hän sai nopeasti lempinimen Myyrmäen Messi.

Garcia nousi näkyvään rooliin etenkin ratkaisevassa nousukarsintaottelussa Kotkassa. Argentiinalaistaituri vei ensin kaukolaukauksessa PK-35 Vantaan johtoon ja teki sitten näyttävän esityön Punamustien toiseen maaliin. Kaikkiaan Garcia viimeisteli viime kauden aikana viisi maalia.

PK-35 Vantaan pelaajahankinnoista vastaavan urheilutoimenjohtajan Pablo Couñagon mukaan 27-vuotias Garcia on suomalaisilla jalkapallokentillä poikkeuksellinen pelaaja.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme pitää Lucasin kaltaisen pelaajan. Kaikki näkivät hänen potentiaalinsa kauden loppupuolella. Kaikki tietävät hänen olevan erityislaatuinen pelaaja. Lucas oli yksi parhaista ja tärkeimmistä pelaajista nousumme takana. Olen erittäin iloinen, että hän pysyy kanssamme ensi kaudella ja saamme nauttia lisää hänen suorituksistaan.

– Lucas on tyytyväinen täällä jatkamiseen, vaikka hänellä oli muitakin vaihtoehtoja Veikkausliigassa. Hän tuntee olevansa oikeassa paikassa ja oikeassa joukkueessa, jossa hän pystyy kehittymään jatkuvasti, Couñago kertoi.

Nyt voit varata aitiopaikan Myyrmäen Messin esityksiin tilaamalla PK-35 Vantaan kausikortin osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.