Lucas Garcia

Myyrmäen Messi viihdyttää Punamustissa myös ensi kaudella

PK-35 Vantaa on solminut jälleen jatkosopimuksen yhden viime kauden avainpelaajansa kanssa, sillä Lucas Garcia jatkaa Punamustissa myös tulevalla kaudella. Argentiinalaisen Garcian sopimuksessa oli ensi kaudesta optio, joka astui voimaan PK-35 Vantaan noustua Veikkausliigaan.

Garcia pelasi Punamustien päävalmentajan Shefki Kuqin alaisuudessa muutamia otteluita jo FC Hongassa kaudella 2014. PK-35 Vantaan päävalmentajaksi siirryttyään Kuqi halusi taitavan argentiinalaispelaajan mukaansa Myyrmäkeen. Garcialta nähtiin läpi kauden näyttäviä suorituksia, joiden johdosta hän sai nopeasti lempinimen Myyrmäen Messi.

Garcia nousi näkyvään rooliin etenkin ratkaisevassa nousukarsintaottelussa Kotkassa. Argentiinalaistaituri vei ensin kaukolaukauksessa PK-35 Vantaan johtoon ja teki sitten näyttävän esityön Punamustien toiseen maaliin. Kaikkiaan Garcia viimeisteli viime kauden aikana viisi maalia.

PK-35 Vantaan pelaajahankinnoista vastaavan urheilutoimenjohtajan Pablo Couñagon mukaan 27-vuotias Garcia on suomalaisilla jalkapallokentillä poikkeuksellinen pelaaja.

 – Olemme tyytyväisiä voidessamme pitää Lucasin kaltaisen pelaajan. Kaikki näkivät hänen potentiaalinsa kauden loppupuolella. Kaikki tietävät hänen olevan erityislaatuinen pelaaja. Lucas oli yksi parhaista ja tärkeimmistä pelaajista nousumme takana. Olen erittäin iloinen, että hän pysyy kanssamme ensi kaudella ja saamme nauttia lisää hänen suorituksistaan.

– Lucas on tyytyväinen täällä jatkamiseen, vaikka hänellä oli muitakin vaihtoehtoja Veikkausliigassa. Hän tuntee olevansa oikeassa paikassa ja oikeassa joukkueessa, jossa hän pystyy kehittymään jatkuvasti, Couñago kertoi.

 

Nyt voit varata aitiopaikan Myyrmäen Messin esityksiin tilaamalla PK-35 Vantaan kausikortin osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com