UUTISET

Kosta Maneville kaksivuotinen jatkosopimus

27.11.2015

Ensi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa on solminut puolustaja Kosta Manevin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Läpi kauden vahvoja otteita niin laitapuolustajana kuin topparinakin esittänyt 22-vuotias Manev lukeutui päättyneellä kaudella Punamustien tasaisimpiin suorittajiin. Vakuuttavista pelisuorituksista kertoo sekin, että Manev valittiin joukkueen sisällä vuoden pelaajaksi.

Manev edusti PK-35 Vantaa puolentoista kauden ajan jo vuosina 2013-14. Vuonna 2014 Manev pelasi loppukauden Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqin alaisuudessa Veikkausliigaa FC Hongassa, joten hänellä on jo aiempaa kokemusta liigapeleistä.  Viime talvena Manev palasi jälleen Punamustien riveihin.

Manevin mukaan PK-35 Vantaan pelifilosofia oli tärkein yksittäinen syy jatkosopimuksen solmimiseen.

– PK-35 Vantaan filosofia, taustalla olevat ammattilaiset ja pelityyli, jolla pelaamme olivat suurimmat syyt jäämiseeni. Uskon meidän pelaavan tulevalla kaudella vielä hienompaa jalkapalloa kuin edellisellä, Manev kertoi.

 

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.