Image1 (6)

Jari Hautala vahvistaa Punamustien taustaorganisaatiota

PK-35 Vantaan taustaorganisaatio vahvistui, kun Jari Hautala aloitti tänään seuran uutena myynti- ja markkinointijohtajana. Hautalalla on vahva urheilutausta ja pitkä kokemus myyntityöstä. Viimeisten vuosien aikana hän on keskittynyt tapahtumaliiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin.

Helsinkiläinen Hautala on Torpan Poikien kasvatti, joka on toiminut koripallon parissa monessa eri roolissa. Hautalan urheilu-uran erikoisuutena voidaan mainita se, että hän saavutti ToPossa jo ennen oman peliuransa huippuvuosia valmentajana alle 20-vuotiaiden sarjassa SM-hopeaa. Myöhemmin Hautala nousi ToPon edustusjoukkueen ja  pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta Kouvolan Kouvoissa.

– Voitin Kouvoissa Suomen mestaruuden vuonna 1995. Mestaruuden jälkeen siirrtyin Kouvojen toiminnanjohtajaksi, Hautala kertoi.

Kouvojen jälkeen Hautala toimi jonkin aikaa urheilupäällikkönä Oulun NMKY:ssä. Lisäksi hän on toiminut projektiluontoisissa tehtävissä MyPassa, Suomen Koripalloliitossa ja HNMKY:ssä. Urheiluseurojen jälkeen Hautala on työskennellyt IT-alalla myynnin ja markkinoinnin parissa.

– Aloitin noin 15 vuotta sitten IIR:llä kumppanimyynnin parissa ja myöhemmin olin mukana myös osakkaana. Talentumin ostettua meidät hoidin kumppanimyyntiä Talentum Eventsillä. Kasvoimme joka vuosi taantumasta huolimatta.

Sydän veti takaisin urheilun pariin

PK-35 Vantaaseen Hautala siirtyy Amiedusta, jossa hän oli käynnistämässä seminaariliiketoimintaa. Sitten sydän veti Hautalan takaisin urheilun pariin.

– Olen kaivannut sitä fiilistä, jota on vaikea saada niin sanotussa normaalissa työelämässä. Olen jo pitkään halunnut tulla takaisin urheilun pariin ja hyödyntää muualla oppimaani. Haluan tuoda ammattimaisuutta urheiluseuran kumppaniyhteistyöhön. Tämä on siihen otollinen paikka ja sellainne tilanne, jossa sitä voidaan hyödyntää.

Hautalan mukaan Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa on mielenkiintoinen kasvuprojekti, joka sopii hänelle hyvin.

– Olen ihmisenä sellainen rakentaja. Ehkä kyllästyn hieman, jos kaikki on liian tasapaksua, Hautala kuvaili.

Hautalalla on jo aloittaessaan selvä näkemys siitä, mihin suuntaan hän haluaa PK-35 Vantaata kehittää. Hän haluaa edistää seuran ja yritysten välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla.

– Tämä on vantaalaisille ja Vantaan lähialueiden yrityksille hyvä mahdollisuus näkyä. Jalkapallo liikuttaa ihmisiä ja synnyttää tunteita. Sillä on enemmän huomioarvoa kuin jaettavilla mainoksilla, jotka eivät synnytä samanlaisia tunteita ja reaktioita, Hautala sanoi.

– Pyrimme tuomaan kaikkeen toimintaan lisää ammattimaisuutta. Haluamme löytää tavan, jolla voimme omalta osaltamme auttaa yrityksiä. Tavoitteemme on tarjota heille vastikkeellisuutta.

Hautala aloitti uudessa työssään suurella innolla. Hän myöntää, että paluu urheilun pariin on ollut hänelle pienimuotoinen unelma, joka toteutui nyt Vantaalla. Uudessa työssään Hautala haluaa kuitenkin toteuttaa jälleen uusia unelmia.

– Fiilikset ovat ihan tapissa. Tämän on sairaan siistiä! Olen hakenut tätä mahdollisuutta ja tämä on ollut jonkinlainen unelma. Tai sanotaanko niin, että se unelmien täyttymys on toivottavasti vielä edessä, kun onnistumme työssämme.

– Jos Shefki on jossain mukana, en usko, että se voi epäonnistua, Hautala nauroi.

 

Jari Hautala
Myynti ja markkinointijohtaja
+358 40 3530358
jari.hautala@pk35vantaa.fi

 

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com