UUTISET

Lucas Kaufmann PK-35 Vantaan riveihin

24.11.2015

Ensi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa on solminut ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle. Jo usean kauden ajan Suomessa pelannut brasilialanen keskikenttäpelaaja Lucas Kaufmann siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Punamustien riveihin. 24-vuotias Kaufmann siirtyy PK-35 Vantaaseen tammisaarelaisesta Ekenäs IF:stä.

Kaufmann saapui Suomeen kaudeksi 2011, jolloin hän siirtyi Brasiliasta keravalaisen PK-Keski-Uusimaan riveihin. Syksyllä 2012 Kaufmann nähtiin muutaman kuukauden ajan myös PK-35 Vantaan paidassa hänen siirryttyään loppukaudeksi sarjatasoa korkeammalle. Päättyneellä kaudella Kaufmann pelasi EIF:n riveissä Ykköstä.

 

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Yhdellä yhteisellä kortilla näet samalla hinnalla kaikki Punamustien Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin ja Liigacupin kotiottelut.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.