UUTISET

Punamustien nuorille pelaajille sopimuksia

19.11.2015

PK-35 Vantaa on solminut sopimuksia viiden nuoren pelaajansa kanssa. Mimmi Nurmela, Ella Hopponen, Roosa Toivanen, Roosa Bröijer ja Selina Mustajoki pelaavat  ensi kaudella PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkueessa. Osa viisikosta sai peliminuutteja Naisten Liigassa jo päättyneellä kaudella, mutta pääsääntöisesti he pelasivat Ykköstä VJS:n riveissä.

Bröijer, Hopponen ja Nurmela debytoivat Punamustien riveissä jo kaudella 2014. Mustajoki sen sijaan teki debyyttinsä Naisten Liigassa päättyneellä kaudella kotiottelussa HJK:ta vastaan. Viisikon nuorin Toivanen jahtaa vielä ensimmäisiä peliminuuttejaan pääsarjassa.

Viisikolla on kokemusta myös kansainvälisistä peleistä, sillä kaikilla on tilillään nuorten maaotteluita. Lisäksi Bröijer ja Nurmela esiintyivät kentällä elokuisessa Mestarien liigan karsintaturnauksessa.

– He ovat käyneet läpi VJS-polun ja nousseet jo viime kaudella harjoittelemaan liigaryhmän mukaan. Tulevalla kaudella he pääsevät sitten hiljalleen lyömään itsensä läpi liigassa, Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen totesi.

 

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.