Kausikorttit 2016

Yksi Yhteinen – Kauden 2016 kausikortit nyt myynnissä!

Punamustien kausikortit kaudelle 2016 ovat nyt myynnissä! Tulevasta kaudesta on lupa odottaa jopa poikkeuksellisen jännittävää, sillä PK-35 Vantaa valmistautuu ensimmäiseen Veikkausliigakauteensa Myyrmäessä. Naiset sen sijaan lähtevät kauteen jälleen hallitsevina Suomen mestareina.

PK-35 Vantaa ottaa ensi kaudeksi käyttöön uuden modernin kausikortin. Yksi yhteinen – kortin tarkoituksena on tarjota lisäarvoa kausikortin omistajille, joten kausikortin ostajat saavat automaattisesti käyttöönsä myös kaikki kortin edut.

Kortin omistajat saavat käyttöönsä rahanarvoisia kumppanietuja, joita pyritään kehittämään ja tarjoamaan jatkuvasti lisää. Korttiin on mahdollista ladata myös rahaa, jolloin se toimii maksuvälineenä ottelutapahtumissa.

– Kortti on ottelutapahtumissa oiva ja erittäin nopea maksuväline. Portilla nykyaikainen tekniikka ja jäsenien sujuva sisäänpääsy ehkäisevät jonojen syntymistä, PK-35 Vantaan kehityspäällikkö Jukka Santala kommentoi.

Kausikortin hinnasta ja kortilla suoritetuista ostoista ohjataan osa PK-35 Helsingin junioriapuun. Kortin hankkimalla ja sitä käyttämällä on siis mahdollista tukea samalla myös vähävaraisia junioreita.

Voimassa olevat jäsenedut löydät täältä!

 

Yksi Yhteinen – miesten ja naisten kotiottelut yhdellä kortilla

Kausikortin hinta on aikuisille 150 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet) 100 euroa. Kausikortit ovat numeroimattomia, mutta katsojilla on mahdollisuus varmistaa oma vakiopaikkansa koko kaudeksi. 250 euron hintaiseen Punamustakerho-kausikorttiin kuuluu nimittäin oma nimikyltillä varustettu istumapaikka.

750 euron hintaiseen Kultatuoli-kausikorttiin sisältyy VIP-katsomopaikan lisäksi ruoka- ja juomatarjoilu kaikissa PK-35 Vantaan Veikkausliigan kotiotteluissa.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan Veikkausliigan ja Naisten Liigan kotiotteluihin. Lisäksi kausikortilla on vapaa pääsy myös molempien edustusjoukkueiden Suomen Cupin kotiotteluihin sekä miesten Liigacupin kotiotteluihin ja naisten mahdollisiin Mestarien liigan kotiotteluihin.

Punamustien kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

 

PK-35 Vantaan kausikorttihinnat kaudelle 2016

– Kultatuoli (VIP-kausikortti)  750,00€

– Punamustakerho (numeroitu nimikkopaikka) 250,00€

– Kausikortti (numeroimaton) 150,00€

– Alennusryhmien kausikortti (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet) 100,00€

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com