Punamustien maalivahdeille jatkosopimukset

PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkue on solminut jatkosopimukset kahden maalivahdin kanssa. Tulevalla kaudella Punamustien maalia vartioivat Velma Oikarinen, 20,  ja Henriikka Mäkelä, 18.

Oikarinen pelasi mestaruuteen päättyneellä viime kaudella noin puolet Punamustien Naisten Liigan otteluista. Lisäksi Oikarinen kantoi torjuntavastuun kahdessa Mestarien liigan ottelussa.

Mäkelä sen sijaan harjoitteli koko kauden PK-35 Vantaan liigajoukkueen mukana, mutta pelasi sarjapelejä Ykkösessä VJS:n riveissä. PK-35 Vantaan paidassa Mäkelä debytoi maaliskuussa Suomen Cupin vierasottelussa Åland Unitedia vastaan.

Oikarinen on mukana myös ensi viikolla Eerikkilässä järjestettävällä naisten A-maajoukkueleirillä. Mäkelä sen sijaan kuuluu samaan aikaan kokoontuvaan tyttöjen U19-maajoukkueen leiriryhmään.

– He ovat potentiaalisia veskareita. Kumpikin kolkuttelee tällä hetkellä maajoukkueen ovea. He sopivat pelitapaamme hyvin, sillä he pystyvät pelaamaan palloa myös jalalla, PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen kommentoi.

PK-35 Vantaa julkaisee lisää pelaajasopimuksia vielä tämän viikon aikana.

Kuva: Kalevi Hämäläinen