8X9A0945

Suomen mestarien runkopelaajille jatkosopimuksia

Viime kauden päätteeksi naisten Suomen mestaruutta juhlinut PK-35 Vantaa on solminut runkopelaajiensa kanssa jatkosopimuksia. Sanni Franssi, Tiia Peltonen, Tia Painilainen, Tia-Maria Jaakonsaari ja Vilma Väisänen jatkavat Punamustien riveissä myös kaudella 2016.

Franssi on lukeutunut viime kausina Punamustien parhaisiin maalintekijöihin. Päättyneellä kaudella 20-vuotias Franssi viimeisteli yhdeksän täysosumaa ja kaudella 2014 maaleja kertyi peräti 19. Franssin ohella myös oikean laidan molemmissa rooleissa viihtyvä 19-vuotias Painilainen tuo tehoja Punamustien hyökkäyspeliin.

21-vuotiaat Väisänen ja Jaakonsaari sen sijaan ovat tärkeitä palasia joukkueen keskiakselilla. Jaakonsaari kärsi päättyneellä kaudella paljon loukkaantumisista, mutta kunnossa ollessaan hän esitti vahvoja otteita niin keskikentällä kuin topparinakin. Myös pallollisesti taitava 20-vuotias Peltonen pelasi hienon kauden Punamustien keskuspuolustuksessa.

Franssi, Peltonen, Painilainen ja Jaakonsaari on nimetty myös ensi viikolla Eerikkilässä pidettävälle naisten A-maajoukkueleirille. Lisäksi koko jatkosopimuksen allekirjoittaneella viisikolla on kokemusta nuorten maaotteluista.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen oli tyytyväinen usean runkopelaajan jatkaessa joukkueessa myös tulevalla kaudella.

– He ovat esittäneet jo usean vuoden ajan vahvoja otteita ja tuoneet menestystä seuralle. He ovat olleet mukana mestarijoukkueissa ja heillä on paljon kokemusta liigapeleistä. He muodostavat vahvan rungon joukkueelle, Väisänen totesi.

– Kaikki pelaajat ja pelitapamme ovat heille jo tuttuja. Se on hyvä lähtökohta tulevalla kaudelle.

 

PK-35 Vantaa julkaisee lisää pelaajasopimuksia lähipäivinä.

Kuva: Kalevi Hämäläinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com