Logo Retro

Tiedote muutoksista PK-35 Vantaan organisaatiossa

PK-35 on johtava suomalainen jalkapalloyhteisö. Naiset ovat Suomen mestareita, miehet nousivat Veikkausliigaan, A- ja B-pojat pelaajat SM-karsintasarjassa ja B-tytöt ovat Suomen mestareita.

Miesten ja naisten edustusjoukkueista vastaava PK-35 Vantaa ry yhtiöittää miesten joukkueen toiminnan kaudelle 2016. Yhtiöittäminen vaatii vielä Palloliiton hyväksynnän. Yhtiön osakkaiksi tulevat Pablo Couñago, Markku Hynninen ja Shefki Kuqi.

Yhtiöittäminen on saanut hyväksynnän sekä PK-35 ry:n että PK-35 Vantaa ry:n puolelta. Yhtiön toimintaa säätelee PK-35 Vantaa ry:n ja osakeyhtiön välinen sopimus, joka määrittelee, miten osakeyhtiön tulee hoitaa talouttaan ja miten yhtiö raportoi siitä PK-35 Vantaa ry:lle. Lisäksi sopimuksessa määritellään sopimuksen purkuehdot. Yhtiön toimintaa säätelee myös osakkaiden keskenään tekemä osakassopimus.

PK-35 Vantaan naisten liigajoukkue jatkaa omana organisaationaan PK-35 Vantaa ry:n alaisuudessa.

Henkilöiden rooleista osakeyhtiössä on sovittu, että Shefki Kuqi ja Pablo Couñago vastaavat urheilullisesta puolesta ja Markku Hynninen talouden johtamisesta.

Myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimetty Jari Hautala, joka raportoi Markku Hynniselle.

Jari Hautalalla on vahva tausta urheilutoiminnasta ja myynnistä. Hän on toiminut toiminnanjohtajana Kouvoissa ja urheilupäällikkönä ONMKY:ssä. Lisäksi hän on tehnyt projektiluontoisia tehtäviä MyPassa, Koripalloliitossa sekä HNMKY:ssä. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt tapahtumaliiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin.

This Post Has One Comment

1. Ilkka Jorasmaa

Hyvällä tiellä PK -35! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, helppoa se ei ole mutta mielenkiintoista. Hyvää tekemällä saavuttaa hyviä tuloksia.