UUTISET

PK-35 Vantaa järjestää kannattajilleen bussikuljetuksen Kotkaan

29.10.2015

PK-35 Vantaa järjestää lauantaina kannattajilleen bussikuljetuksen Kotkaan liigakarsinnan toiseen osaotteluun. Avausosa päättyi eilen Myyrmäessä maalittomaan tasapeliin, joten vierasotteluun lähdetään jännittävistä lähtökohdista. Bussikuljetus on Punamustien kannattajilla maksuton. Ottelulipun hinta on bussikuljetuksella saapuville vieraskannattajille 10 euroa.

Bussi lähtee lauantaina klo 12.35 Myyrmäen jalkapallostadionilta ja pysähtyy noin 12.50 Pihlajamäen Aava-areenalla. Mukaan voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen pk35vantaa.media@gmail.com. Ilmoitathan myös lähtöpaikkasi. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 56 ilmoittautunutta.

FC KTP – PK-35 Vantaa pelataan lauantaina 31.10. klo 15.00 alkaen Arto Tolsa Areenalla Kotkassa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.