UUTISET

Lähde kannattajamatkalle Jyväskylään

1.10.2015

PK-35 Vantaan kannattajat järjestävät lauantaina 10.10. kannattajamatkan miesten Ykkösen toiseksi viimeisen kierroksen vierasotteluun Jyväskylän Jalkapalloklubia vastaan. Punamustat pelaa edelleen tiukasti sarjan kärkisijoista ja noususta Veikkausliigaan, joten joukkue tarvitsee viimeisissä otteluissaan kaiken mahdollisen tuen.

Kyytiin voi hypätä klo 9.10 Myyrmäen jalkapallostadionilta tai klo 9.35 Pihlajanmäen Aava-areenalta. Ottelu Jyväskylän Harjun stadionilla alkaa klo 14.00. Matkan hinta on 35 euroa sisältäen ottelulipun.

Mukaan voi ilmoittautua EIF-ottelussa tai sähköpostitse osoitteeseen pk35vantaa.media@gmail.com. Ilmoitathan nimesi lisäksi myös lähtöpaikkasi. Matkan voi maksaa käteisellä bussissa.

Lähde mukaan kannustamaan Punamustat Veikkausliigaan!

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.