Daut Kuqi ja Vili Lankinen ennakoivat tiukkaa peliä

PK-35 Vantaan pelit miesten Ykkösessä jatkuvat sunnuntai-iltana, kun sarjakärki PS Kemi vierailee Myyrmäessä. Punamustien hyökkääjät Daut Kuqi ja Vili Lankinen uskovat, että luvassa on tiukka kamppailu sarjapisteistä.

– Se on kärkikamppailu ja lähdemme peliin hyvillä mielin. Kaikilla on hyvä treeniviikko alla. Siitä tulee varmasti kova matsi. Lähdemme tekemään omia juttujamme ja sitten pelin jälkeen katsotaan, millaiseen tulokseen se riittää, Kuqi totesi.

– Siitä tulee tiukka matsi. Tässä sarjassa ei ole helppoja matseja ja PS Kemi on pelannut tosi hyvin. Viimeksi pelasimme tasan. Nyt meidän täytyy ottaa pisteet kotiin, sillä ne tulevat olemaan tärkeitä, Lankinen tuumi.

Kuqi tiedostaa, että sunnuntain vastustaja PS Kemi on vahva joukkue.

– PS Kemi on pelannut vahvasti. Tiedämme, että saamme vastaamme kovan joukkueen, jolla on paljon nopeita pelaajia.  Heitä vastaan on vaikea pelata.

– Lähdemme kuitenkin pelaamaan omaa peliämme. Se on ihan sama, kuka siellä on vastassa. Lähdemme tietysti haastamaan PS Kemiä ja hakemaan voittoa, Kuqi lisäsi.

Ykkösessä eletään jo ratkaisuhetkiä, sillä sarjaa on jäljellä enää viisi kierrosta. Kauden ratkaisuhetkillä Punamustat tarvitsee myös yleisöltä kaiken mahdollisen tuen. Myös Kuqi ja Lankinen toivovat, että jalkapalloväki saapuisi sunnuntaina mahdollisimman sankoin joukoin katsomoon.

– Totta kai toivon mahdollisimman paljon yleisöä katsomaan. Kyse on kärkikamppailusta, joten siitä tulee varmasti viihdyttävä peli. Kaikki paikalle!, Kuqi sanoi.

– Yleisön tuki on nyt tärkeää. Kaikki katsomaan ja kannustamaan, Lankinen kehotti.

PK-35 Vantaa-PS Kemi pelataan sunnuntaina 20.9. klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat aikuisille 14 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille 8 euroa. Ottelulippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa

Kuva: Kalevi Hämäläinen