IMG 7515

Daut Kuqi ja Vili Lankinen ennakoivat tiukkaa peliä

PK-35 Vantaan pelit miesten Ykkösessä jatkuvat sunnuntai-iltana, kun sarjakärki PS Kemi vierailee Myyrmäessä. Punamustien hyökkääjät Daut Kuqi ja Vili Lankinen uskovat, että luvassa on tiukka kamppailu sarjapisteistä.

– Se on kärkikamppailu ja lähdemme peliin hyvillä mielin. Kaikilla on hyvä treeniviikko alla. Siitä tulee varmasti kova matsi. Lähdemme tekemään omia juttujamme ja sitten pelin jälkeen katsotaan, millaiseen tulokseen se riittää, Kuqi totesi.

– Siitä tulee tiukka matsi. Tässä sarjassa ei ole helppoja matseja ja PS Kemi on pelannut tosi hyvin. Viimeksi pelasimme tasan. Nyt meidän täytyy ottaa pisteet kotiin, sillä ne tulevat olemaan tärkeitä, Lankinen tuumi.

Kuqi tiedostaa, että sunnuntain vastustaja PS Kemi on vahva joukkue.

– PS Kemi on pelannut vahvasti. Tiedämme, että saamme vastaamme kovan joukkueen, jolla on paljon nopeita pelaajia.  Heitä vastaan on vaikea pelata.

– Lähdemme kuitenkin pelaamaan omaa peliämme. Se on ihan sama, kuka siellä on vastassa. Lähdemme tietysti haastamaan PS Kemiä ja hakemaan voittoa, Kuqi lisäsi.

Ykkösessä eletään jo ratkaisuhetkiä, sillä sarjaa on jäljellä enää viisi kierrosta. Kauden ratkaisuhetkillä Punamustat tarvitsee myös yleisöltä kaiken mahdollisen tuen. Myös Kuqi ja Lankinen toivovat, että jalkapalloväki saapuisi sunnuntaina mahdollisimman sankoin joukoin katsomoon.

– Totta kai toivon mahdollisimman paljon yleisöä katsomaan. Kyse on kärkikamppailusta, joten siitä tulee varmasti viihdyttävä peli. Kaikki paikalle!, Kuqi sanoi.

– Yleisön tuki on nyt tärkeää. Kaikki katsomaan ja kannustamaan, Lankinen kehotti.

 

PK-35 Vantaa-PS Kemi pelataan sunnuntaina 20.9. klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat aikuisille 14 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille 8 euroa. Ottelulippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa

 

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com