UUTISET

Naisten Mestarien liiga jatkuu lokakuussa

15.9.2015

PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkue voitti elokuussa Vantaalla pelatun Mestarien liigan karsintaturnauksen ja selvitti tiensä kilpailun ensimmäiselle kierrokselle. Punamustien ensimmäinen vastustaja pudotuspelimuotoisesti pelattavassa Mestarien liigassa on hallitseva Ruotsin mestari FC Rosengård.

PK-35 Vantaa aloittaa kaksiosaisen otteluparin kotikentällään. Punamustien kotiottelu pelataan keskiviikkona 7.10. klo 17.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Toinen osaottelu pelataan Malmössä 14.10. klo 19.00 paikallista aikaa.

Lipunmyynti

Lippujen hinnat ovat portilta ostettuina aikuisille 10 euroa ja alennusryhmäläisille (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet) 5 euroa. Alle 7-vuotiailla on otteluun vapaa pääsy.

Ottelulippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Ennakkoon ostettuina lippujen hinnat ovat aikuisille 8 euroa ja alennusryhmäläisille 4 euroa.

PK-35 Vantaan kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös naisten Mestarien liigan otteluihin.

Joukkueliput

Otteluun on mahdollista ostaa myös edullisia joukkuelippuja. Joukkuelippu enintään 22 hengelle maksaa 55 euroa, kun ilmoitat joukkueesi mukaan etukäteen.

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan sähköpostitse osoitteeseen pk35vantaa.media@gmail.com

 

 

 

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.