IMG 20150808 WA0006

Ahmed Said Ahmed iloitsi debyytistään

PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkueen nuori puolustaja Ahmed Said Ahmed teki lauantaina ensiesiintymisensä miesten Ykkösessä, kun hän pääsi vaihdosta kentälle ottelussa Vasa IFK:ta vastaan. VJS-kasvatti on harjoitellut Punamustien mukana koko vuoden, mutta elokuun alussa hän allekirjoitti vihdoin sopimuksen ja sai pelioikeuden sarjaotteluihin.

– Oli se ihan makea fiilis päästä debytoimaan ja pelaamaan kotikentällä. Katsomossakin oli paljon tuttuja, Said Ahmed totesi debyytistään.

Noin puoli tuntia pelannut Said Ahmed oli tyytyväinen omaan suoritukseensa, mutta samalla hän painotti, että joukkueen menestyminen oli lauantaina tärkeintä.

– Olin aika tyytyväinen siihen, että pääsin pelaamaan ja voitimme. Lähdimme hakemaan voittoa ja saimme sen. Se oli tärkeintä.

Nuoren puolustajan sopimus on voimassa ensi kauden loppuun saakka. Lisäksi sopimuksessa on optio yhdestä lisävuodesta. Said Ahmedilla on loppukaudelle selkeät tavoitteet niin henkilökohtaisesti kuin joukkuetasollakin.

– Pyrin koko ajan pääsemään enemmän ja enemmän kentälle. Tärkeintä on kuitenkin kerätä loppukauden aikana paljon pisteitä.

– Tavoitteena on nousta tällä kaudella liigaan ja pelata siellä ensi kaudella. Se on tällä hetkellä tärkein tavoite. Kun saamme lisää hyviä pelejä, kehityn samalla itsekin.

Oppia kokeneilta pelaajilta

Vaikka Said Ahmed sai peliluvan vasta elokuussa, on hän harjoitellut alkuvuodesta lähtien PK-35 Vantaan miesten mukana. Hän myöntää, että etenkin aluksi Ykkösen joukkueeseen hyppääminen oli haastavaa.

– Alussa se ei olltu helppoa, mutta kokeneet pelaajat, kuten Miikka Häkkinen, Kim Raimi, Shakir Redjepi ja muut pystyvät neuvomaan aika paljon. Heiltä oppii joka päivä jotain uutta. On kiva työskennellä noiden kokeneiden jätkien kanssa, Said Ahmed kiitteli.

Kokeneiden pelaajien lisäksi Said Ahmed jakoi kiitosta myös Punamustien valmennukselle.

– Valmennuksemme on laadukasta ja auttaa pelaajia kehittymään. Vuoden aikana olen kehittynyt paljon fyysisesti ja oppinut paremmin sen, mitä voittaminen vaatii.

Said Ahmed on pelannut aikaisemmin myös keskikentällä, joten hän osallistuu mielellään joukkueen pallolliseen peliin.

– Olen aika pelaava puolustuspään pelaaja. Vahvuuteni ovat kuitenkin pääpeli ja kaksinkamppailut. Tykkään olla sellainen johtava tyyppi kentällä, Said Ahmed tuumi.

Punamustien pelit jatkuvat jälleen huomenna vierasottelulla Valkeakosken Hakaa vastaan. Said Ahmedin mukaan joukkue lähtee Valkeakoskelle vain voitto mielessään.

– Keskitämme kaikki ajatukset torstain peliin. Lähdemme hakemaan sieltä kolmea pistettä ja tulemme tyytyväisinä takaisin kotiin. Siitä tulee kuitenkin kova peli. Haka on mielestäni hyvä joukkue ja he puolustavat hyvin.

Punamustien pelit miesten Ykkösessä jatkuvat torstaina 3.9. vierasottelulla Valkeakosken Hakaa vastaan. Seuraavan kotiottelunsa PK-35 Vantaa pelaa lauantaina 12.9., kun porilainen FC Jazz vierailee Myyrmäessä.

This Post Has 2 Comments

1. Suldaan Said Ahmed

Pikkuveli ❤️. Ahmed on Suomen jalkapallon tulevaisuuden lupaus. Tsemppiä Ahmedille ja kiitos joukkueelle sekä hänen valmentajille.

1. PK-35 Vantaa

Kiitos paljon. Tervetuloa katsomaan otteluita Myyrmäkeen.