Joukkuekuva

Naisten loppukauden otteluohjelma selvillä

Naisten Liiga on edennyt siihen pisteeseen, että sarja jakautuu ylä- ja alaloppusarjaan. PK-35 Vantaa voitti runkosarjan, joten Punamustien kausi jatkuu kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana pelattavassa yläloppusarjassa. Runkosarjan pisteet jäävät voimaan, joten PK-35 Vantaa lähtee yläloppusarjaan 14 pisteen etumatkalta sarjakakkosena olevaan Tampereen Ilvekseen nähden.

Yläloppusarja alkaa jo tulevana perjantaina Punamustien ja HJK:n välisellä ottelulla Myyrmäen jalkapallostadionilla. Yläloppusarjan päätöskierros pelataan lauantaina 10.10., jolloin kaikki kolme ottelua pelataan samanaikaisesti. Yläloppusarjan voittaja on jalkapallon naisten Suomen mestari.

Punamustien syksyn ottelut Naisten Liigassa:

Pe 4.9. klo 18.00 PK-35 Vantaa – HJK

12.9. klo 17.30 Pallokissat – PK-35 Vantaa