UUTISET

Tunnelmia ratkaisuottelun alla

16.8.2015

PK-35 Vantaan järjestämä naisten Mestarien liigan karsintaturnaus on sujunut mukavissa merkeissä, sillä turnausemännät ovat voittaneet molemmat ottelunsa vakuuttavalla maalierolla 18-0. Turnausvoitto ja paikka Mestarien liigan 32 parhaan joukossa ratkeavat tänään Punamustien ja ukrainalaisen WFC Kharkivin välisessä ottelussa. Iina Salmi, Tiia Peltonen ja Heidi Pihlaja odottavat ratkaisuottelua hyvillä mielin.

– Hyvät fiilikset. Meillä on kaksi hyvää peliä alla ja saimme tehtyä paljon maaleja. Tästä on hyvä lähteä viimeiseen peliin, Salmi totesi.

-On kiva päästä pelaamaan ratkaisupeliä, Pihlaja sanoi.

Pihlajan mukaan tunnelma joukkueen sisällä on hieman erilainen kuin tavallisen sarjaottelun alla.

– Tämä on aika tiukka rypistys, kun viikossa pelataan kolme peliä. Lisäksi puitteet ovat ehkä vähän paremmat. Siinä mielessä fiilis on erilainen, mutta ilmapiiri on tosi hyvä.

– Meillä on ollut peli, palauttava treeni ja sitten taas peli, Peltonen kertasi viikkorytmiä ja jatkoi:

– Joukkueen ilmapiiri on ehkä vähän rennompi. Ei siinä mielestäni ole mitään jännitystä.

Jo etukäteen arvioitiin, että turnausvoitto ratkaistaan Punamustien ja WFC Kharkivin välillä. Ennakkokaavailut ovat pitäneet paikkaansa, sillä kumpikin joukkue on voittanut molemmat pelinsä. Turnauksen päätösottelussa Punamustilla on edessään viikon kovin haaste.

– Uskon, että tästä tulee tosi erilainen peli kuin kaksi ensimmäistä. Yhtään ei voi löysäillä, vaan pitää mennä ihan satasella. Siellä tulee vastaan hyvä joukkue, Salmi arvioi.

– Nyt odotellaan, että saataisiin vähän tiukempi vastus. Sitä ehkä vähän toivookin, että pelistä tulisi erilainen kuin nuo kaksi edellistä, Pihlaja myönsi.

Kahdessa ensimmäisessä turnausottelussa Myyrmäen jalkapallostadionin lehtereille on saapunut paljon yleisöä ja tunnelma on ollut hyvä. Pihlaja toivoo katsomon täyttyvän myös ratkaisuottelussa.

– Se on ollut ihan mahtavaa. Olen ollut tosi iloisesti yllättänyt, että porukkaa on ollut noin paljon. Toivottavasti ihmiset löytävät paikalle myös viimeiseen otteluun.

– Taustat ovat tehneet hyvää työtä. Siitä erityismaininta, Pihlaja kiitteli taustajoukkoja.

WFC Kharkiv-PK-35 Vantaa pelataan tänään klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot