UUTISET

Mestarien liiga lähestyy

4.8.2015

PK-35 Vantaan emännöimä naisten Mestarien liigan karsintaturnaus on jo nurkan takana, sillä ensimmäisen ottelun alkuun on aikaa enää alle viikko. Neljän joukkueen turnaus pelataan Myyrmäessä 11.-16. elokuuta. Punamustien hyökkääjä Sanni Franssi odottaa ensi viikon tiistaina alkavaa turnausta innolla.

– Niitä pelejä on odotettu koko kausi. Vielä ei edes tunnu siltä, että niihin on enää viikko, sillä Naisten Liigassa on koko ajan ollut niin tiivis tahti. Emme ole vielä ehtineet keskittyä Mestarien Liigaan, sillä koko ajan on mentävä peli kerrallaan Naisten Liigassa ja hoidettava ne kotiin, Franssi totesi.

Ennen Mestarien liigan koitoksia Punamustat pelaa vielä yhden Naisten Liigan ottelun, kun kemiläinen Merilappi United vierailee lauantaina Myyrmäessä. Sen jälkeen keskittyminen pitää siirtää nopeasti kansainvälisiin peleihin.

– Vielä yksi liigapeli jäljellä ja sitten on enää kolme päivää Mestarien liigan peleihin. Se on aika tiivis ottelutahti, mutta ei se mitään!

Lauantain sarjapeli mukaan lukien Punamustat pelaa yhdeksän päivän aikana kaikkiaan neljä ottelua. Tahti on poikkeuksellisen kova, joten Punamustien laajaa pelaajamateriaalia testataan tulevan viikon aikana toden teolla.

– Tässä tilanteessa on hyvä, että meillä on niin paljon pelaajia ja pystymme käyttämään rotaatiota. Se on ihan fakta, että jos yhdeksään päivään pelataan kolme kovaa kansainvälistä peliä ja vielä yksi Naisten Liigan peli, se pistää pelaajat aika koville, Franssi tuumi.

– Jos pystymme kierrättämään pelaajia, kuten olemme muutenkin tehneet kauden aikana, uskon sen näkyvän myös tuloksissa. Silloin jaksamme pelata ja pystymme koko ajan antamaan kaikkemme.

Franssi oli mukana jo Punamustien edellisessä Mestarien liiga – turnauksessa vuonna 2013. Tuolloin Franssi oli vielä VJS:n pelaaja, mutta käytännössä hän oli koko kauden PK-35 Vantaan mukana. Etenkin Mestarien liigan jatkopelien ottelut Birmingham Cityä vastaan olivat ikimuistoisia.

– Pelasin molemmissa Birmingham-peleissä. Se oli ihan sairaan hieno kokemus. Vaikka hävisimme ne pelit, niistä on jäänyt tosi hyvät muistot. Oli huikea fiilis päästä pelaamaan niitä pelejä.

Franssin mukaan joukkueella on karsintaturnauksessa vain yksi tavoite.

– Lähdemme ehdottomasti hakemaan jatkopaikkaa!

Naisten Mestarien Liigan karsintaturnaus pelataan Myyrmäessä 11.-16. elokuuta.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot