UWCL LOGO FC On Black AW

Naisten Mestarien Liigaa Myyrmäessä 11.-16.8.

PK-35 Vantaa emännöi elokuussa yhtä UEFA:n naisten Mestarien Liigan kahdeksasta karsintaturnauksesta. Kilpailun karsintavaihe pelataan lohkomuotoisesti neljän joukkueen turnauksina. PK-35 Vantaan emännöimän lohkon muut joukkueet ovat latvialainen Rigas Futbola Skola, slovakialainen FC Nové Zámky ja ukrainalainen WFC Kharkiv.

Turnaus pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla 11.-16. elokuuta. Lohkon päätösottelut pelataan samaan aikaan, jolloin toisena ottelustadionina toimii Töölön jalkapallostadion. Punamustien kaikki kolme ottelua pelataan Myyrmäessä.

Jokaisen lohkon voittajat etenevät Mestarien Liigassa 32 parhaan joukkoon. Pudotuspelivaiheen ottelut pelataan myöhemmin syksyllä.

 

Turnausohjelma:

11.8. WFC Kharkiv- Rigas Futbola Skola                   Myyrmäen jalkapallostadion       klo 14:30

11.8. PK-35 Vantaa– FC Nove Zamky                        Myyrmäen jalkapallostadion       klo 19:00

13.8. FC Nove Zamky- WFC Kharkiv                          Myyrmäen jalkapallostadion       klo 14:30

13.8. PK-35 Vantaa– Rigas Futbola Skola                 Myyrmäen jalkapallostadion       klo 19:00

16.8. WFC Kharkiv- PK-35 Vantaa                              Myyrmäen jalkapallostadion      klo15:00

16.8. Rigas Futbola Skola- FC Nove Zamky               Töölön jalkapallostadion              klo 15:00

 

Lipunmyynti

Päivälippujen hinnat ovat portilta ostettuina aikuisille 10 euroa ja alennusryhmäläisille (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet) 5 euroa. Päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn päivän molempiin otteluihin. Yksittäisiin otteluihin lippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Ennakkoon ostettuina lippujen hinnat ovat aikuisille 8 euroa ja alennusryhmäläisille 4 euroa.

Lisäksi ennakkomyynnissä on koko turnauksen kattavia lippupaketteja. Lippupaketit ovat ostettavissa vain ennakkoon. Lippupaketin hinta on aikuisille 22 euroa ja alennusryhmäläisille 12 euroa.

Kaikkiin ennakkomyyntihintoihin sisältyy Lippuautomaatin palvelumaksu.

PK-35 Vantaan kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös naisten Mestarien Liigan otteluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com