UWCL LOGO FC On Black AW

Naisten Mestarien Liigaa Myyrmäessä 11.-16.8.

PK-35 Vantaa emännöi elokuussa yhtä UEFA:n naisten Mestarien Liigan kahdeksasta karsintaturnauksesta. Kilpailun karsintavaihe pelataan lohkomuotoisesti neljän joukkueen turnauksina. PK-35 Vantaan emännöimän lohkon muut joukkueet ovat latvialainen Rigas Futbola Skola, slovakialainen FC Nové Zámky ja ukrainalainen WFC Kharkiv.

Turnaus pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla 11.-16. elokuuta. Lohkon päätösottelut pelataan samaan aikaan, jolloin toisena ottelustadionina toimii Töölön jalkapallostadion. Punamustien kaikki kolme ottelua pelataan Myyrmäessä.

Jokaisen lohkon voittajat etenevät Mestarien Liigassa 32 parhaan joukkoon. Pudotuspelivaiheen ottelut pelataan myöhemmin syksyllä.

Turnausohjelma:

11.8. WFC Kharkiv- Rigas Futbola Skola                   Myyrmäen jalkapallostadion       klo 14:30

11.8. PK-35 Vantaa– FC Nove Zamky                        Myyrmäen jalkapallostadion       klo 19:00

13.8. FC Nove Zamky- WFC Kharkiv                          Myyrmäen jalkapallostadion       klo 14:30

13.8. PK-35 Vantaa– Rigas Futbola Skola                 Myyrmäen jalkapallostadion       klo 19:00

16.8. WFC Kharkiv- PK-35 Vantaa                              Myyrmäen jalkapallostadion      klo15:00

16.8. Rigas Futbola Skola- FC Nove Zamky               Töölön jalkapallostadion              klo 15:00

Lipunmyynti

Päivälippujen hinnat ovat portilta ostettuina aikuisille 10 euroa ja alennusryhmäläisille (lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet) 5 euroa. Päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn päivän molempiin otteluihin. Yksittäisiin otteluihin lippuja voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa. Ennakkoon ostettuina lippujen hinnat ovat aikuisille 8 euroa ja alennusryhmäläisille 4 euroa.

Lisäksi ennakkomyynnissä on koko turnauksen kattavia lippupaketteja. Lippupaketit ovat ostettavissa vain ennakkoon. Lippupaketin hinta on aikuisille 22 euroa ja alennusryhmäläisille 12 euroa.

Kaikkiin ennakkomyyntihintoihin sisältyy Lippuautomaatin palvelumaksu.

PK-35 Vantaan kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös naisten Mestarien Liigan otteluihin.