Image1

Räden viimeiset tärpit Vakion kesäkisaan

Punamustien legenda Rami Rantanen otti kesäkuussa haasteen vastaan ja lähti mukaan Veikkauksen järjestämään Vakion kesäkisaan. Nyt kisa on edennyt jo viimeiselle kierrokselleen. Kesäkisan viimeiset kohteet pelataan sunnuntai-iltana, joten ”Rädellä” on vielä yksi mahdollisuus kohentaa sijoitustaan legendojen kisan keskikastissa.

Viimeisellä kisaviikolla Räde on poiminut riviltä kaksi hyvää tärppiä. Niistä ensimmäinen on helppo valinta, sillä Punamustien ottelu on jälleen mukana vakiokupongilla. PK-35 Vantaa saa sunnuntai-iltana vieraakseen Mikkelin Palloilijat.

– Näin keväällä joukkueiden välisen harjoitusottelun, jonka MP voitti. Silloin pelissä ei kuitenkaan ollut panosta. Uskon PK-35 Vantaan hoitavan pelin kotonaan. Tämä on varma ykkönen, Räde totesi.

– Toinen on kohde 3 eli FC Inter-FC Lahti. Inter hoitaa tuon pelin kotonaan. He eivät ole vielä hävinneet kotonaan ja Lahti on vastaavasti voittanut vieraissa vain kerran.

Lisää Räden mietteitä voi kuunnella lauantai-iltapäivänä julkaistavalta videolta, jossa käydään vakiorivin ohella läpi myös Räden pojan Danielin kolmiviikkoista testirupeamaa Stoke Cityn kanssa.

Räden rivi kierrokselle 30:

 1. Ilves-SJK 1 2
 2. RoPS-IFK Mariehamn 1X
 3. FC Inter-FC Lahti 1
 4. PK-35 Vantaa-MP 1
 5. Sudet-Lahti Akatemia 1
 6. FC Futura-Klubi 04 1 2 
 7. FC Kiffen-JIPPO 1
 8. GrIFK-MuSa 1
 9. BK-46-Närpes Kraft 1X
 10. FC Kiisto-TP-47 X2
 11. FC YPA-Kerho 07 1
 12. FC Honka-PKKU 1
 13. KäPa-FCV   1 2 

Vakion kesäkisaan voi osallistua Veikkauksen sivuilla osoitteessahttps://www3.veikkaus.fi/vakiosm/index.html. Sieltä pääsee myös seuraamaan legendojen kisan etenemistä ja ennen kaikkea Punamustia edustavan Räden osumatarkkuutta.

PK-35 Vantaa-MP pelataan sunnuntaina 26.7. klo 18.30 alkaen Myyrmäen jalkapallostadionilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com