8X9A2199

Tunnelmia PS Kemi –ottelun alla

PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkueen ottelun Ykkösessä jatkuvat jälleen huomenna. Silloin edessä on vierasottelu PS Kemiä vastaan, joten kyseessä on kauden pisin pelimatka. Punamustien matka kohti Kemiä alkoi jo tänään.

Joukkue matkustaa Helsingistä junalla Kemiin, jonne joukkue saapuu myöhään illalla. Punamustat yöpyy Kemissä ja valmistautuu torstain otteluun pelikaupungissa. Ottelua PS Kemiä alkaa torstai-iltana klo 18.30.

PS Kemi voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen toukokuussa Myyrmäessä, joten Punamustat matkaavat Kemiin revanssi mielessään. Punamustat lähtivät reissuun luottavaisin mielin. Kyselimme muutaman pelaajan tunnelmia juuri ennen rautatieasemalle kuljettaneeseen bussiin astumista.

Riku Heinonen

– Nyt on aamutreenit takana. Seuraavaksi lähdemme syömään ja sitten reissuun. Joukkueella on hyvä fiilis. Ensin vähän maakuntamatkailua ja sitten huomenna tärkeä ottelu.

– Ainakin omasta mielestäni – ja varmaan jokaisen mielestä – on makeampaa pelata näitä isoja otteluita. Näiden takia tätä sarjaa pelataan.

Miikka Häkkinen

– Kiva luokkaretki tulossa. Siitä tulee tiukka matsi, sillä PS Kemi on hyvä jengi. Täällä saimme heiltä turpaan, joten nyt menemme sinne voittamaan. Heidän kenttänsä on kiva, tiivis paikka pelata.

– Tiedämme aika hyvin, miten he pelaavat ja mitä he hakevat. Shefki ja Rive ovat katsoneet PS Kemin metkut läpi ja kertoneet meille, mitä pitää tehdä. Nyt menemme kentälle ja hoidamme homman.

Vili Lankinen

– Edessä on ihan kiva muutaman päivän reissu. PS Kemi on hyvä vastustaja, joten siitä tulee tiukka matsi. Menemme sinne hakemaan kolmea pistettä. Se ei ole helppoa, mutta teemme kaikkemme sen eteen. Reissusta tulee pitkä, mutta varmasti myös ihan hyvä reissu.

Masar Ömer

– Lähdemme hyvillä mielin reissuun. Se on molemmille aika tärkeä matsi. Voisi jopa sanoa, että kyseessä on kuuden pisteen peli. Siinä voi tehdä vähän eroa toiseen, vaikka ei siinä tietenkään vielä paljoa eroa tule. Jos he voittavat, heillä on neljän pisteen ero. Jos me voitamme, saamme kahden pisteen eron. Siitä tulee tiukkaa, joten meidän pitää keskittyä todella hyvin tästä päivästä lähtien.

– Meillä on totta kai revanssihenkeä. Mielestämme pelasimme viimeksi ihan hyvin, mutta alussa tullut punainen kortti vähän pilasi taktiikkaamme. Myös vastustaja pääsi totta kai vaarallisiin hyökkäyksiin, kun meidän piti hakea maalia.

PS Kemi-PK-35 Vantaa pelataan torstaina 16.7. klo 18.30 alkaen Sauvosaaren urheilupuistossa.