8X9A2199

Tunnelmia PS Kemi –ottelun alla

PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkueen ottelun Ykkösessä jatkuvat jälleen huomenna. Silloin edessä on vierasottelu PS Kemiä vastaan, joten kyseessä on kauden pisin pelimatka. Punamustien matka kohti Kemiä alkoi jo tänään.

Joukkue matkustaa Helsingistä junalla Kemiin, jonne joukkue saapuu myöhään illalla. Punamustat yöpyy Kemissä ja valmistautuu torstain otteluun pelikaupungissa. Ottelua PS Kemiä alkaa torstai-iltana klo 18.30.

PS Kemi voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen toukokuussa Myyrmäessä, joten Punamustat matkaavat Kemiin revanssi mielessään. Punamustat lähtivät reissuun luottavaisin mielin. Kyselimme muutaman pelaajan tunnelmia juuri ennen rautatieasemalle kuljettaneeseen bussiin astumista.

Riku Heinonen

– Nyt on aamutreenit takana. Seuraavaksi lähdemme syömään ja sitten reissuun. Joukkueella on hyvä fiilis. Ensin vähän maakuntamatkailua ja sitten huomenna tärkeä ottelu.

– Ainakin omasta mielestäni – ja varmaan jokaisen mielestä – on makeampaa pelata näitä isoja otteluita. Näiden takia tätä sarjaa pelataan.

Miikka Häkkinen

– Kiva luokkaretki tulossa. Siitä tulee tiukka matsi, sillä PS Kemi on hyvä jengi. Täällä saimme heiltä turpaan, joten nyt menemme sinne voittamaan. Heidän kenttänsä on kiva, tiivis paikka pelata.

– Tiedämme aika hyvin, miten he pelaavat ja mitä he hakevat. Shefki ja Rive ovat katsoneet PS Kemin metkut läpi ja kertoneet meille, mitä pitää tehdä. Nyt menemme kentälle ja hoidamme homman.

Vili Lankinen

– Edessä on ihan kiva muutaman päivän reissu. PS Kemi on hyvä vastustaja, joten siitä tulee tiukka matsi. Menemme sinne hakemaan kolmea pistettä. Se ei ole helppoa, mutta teemme kaikkemme sen eteen. Reissusta tulee pitkä, mutta varmasti myös ihan hyvä reissu.

Masar Ömer

– Lähdemme hyvillä mielin reissuun. Se on molemmille aika tärkeä matsi. Voisi jopa sanoa, että kyseessä on kuuden pisteen peli. Siinä voi tehdä vähän eroa toiseen, vaikka ei siinä tietenkään vielä paljoa eroa tule. Jos he voittavat, heillä on neljän pisteen ero. Jos me voitamme, saamme kahden pisteen eron. Siitä tulee tiukkaa, joten meidän pitää keskittyä todella hyvin tästä päivästä lähtien.

– Meillä on totta kai revanssihenkeä. Mielestämme pelasimme viimeksi ihan hyvin, mutta alussa tullut punainen kortti vähän pilasi taktiikkaamme. Myös vastustaja pääsi totta kai vaarallisiin hyökkäyksiin, kun meidän piti hakea maalia.

PS Kemi-PK-35 Vantaa pelataan torstaina 16.7. klo 18.30 alkaen Sauvosaaren urheilupuistossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com