UUTISET

Daniel Rantanen Stoke Cityn testissä

30.6.2015

PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkueen nuori Daniel Rantanen on tällä hetkellä Englannin Valioliigassa pelaavan Stoke Cityn testissä. Rantanen matkasi Englantiin aikaisin maanantaiaamuna, joten hän ei ollut sunnuntaina joukkueen mukana Vaasassa. Hänen on alustavasti tarkoitus viettää englantilaisseurassa viikko.

Kyseessä on Rantasen toinen testimatka Englantiin, sillä hän kävi keväällä antamassa näyttöjä myös Stoken tavoin Valioliigaa pelaavalle Crystal Palacelle.

Rantanen on pelannut tällä kaudella kaikkiaan seitsemässä miesten Ykkösen ottelussa. Kotiottelussa Jazzia vastaan hän oli avauskokoonpanossa ja muissa otteluissa hän on päässyt vaihdosta kentälle. Pelaamissaan otteluissa Rantanen on tehnyt kaksi maalia.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot