UUTISET

Punamustien legenda Rami Rantanen mukana Vakion kesäkisassa

27.6.2015

PK-35:n legenda Rami Rantanen on mukana Veikkauksen järjestämässä Vakion kesäkisassa. Aikavälillä 28.6. – 26.7. käytävässä kisassa veikataan oikeaa vakioriviä viidellä vakiokierroksella. Jokaisella kierroksella pelataan 64 rivin järjestelmä, jossa on seitsemän varmaa ja kuusi osittain vaihdeltua kohdetta.

Rantasen lisäksi kisassa on mukana seitsemän muiden Ykkösen seurojen legendaa. Legendat kisailevat toisiaan vastaan ja ovat lisäksi yhdessä mukana ryhmäkisassa.

Pelaajauransa PK-35:n paidassa aloittanut Rantanen lähtee Vakion kesäkisaan hyvillä mielin. Hänen mielestään on mukavaa päästä kisailemaan muita legendoja vastaan.

– On mukavaa, että minut kutsuttiin mukaan. Katsoin kisan osallistujalistaa ja siellä on mukana monta tuttua nimeä. Kyseessä on tietysti leikkimielinen kisa, mutta tavoitteena on tietysti aina voitto, Rantanen totesi.

Sunnuntain kisariviä Rantanen pitää haastavana. Ykkösen joukkueista hän on nähnyt suurimman osan tälläkin kaudella tositoimissa, mutta etenkin Kakkosen joukkueiden suhteen Rantanen myöntää veikkaamisen olevan hieman arpapeliä.

– Tämä on minulle tosi vaikeaa. Saan melkein jopa Lotossa enemmän osumia kuin Vakiossa…

Rantasella on sunnuntain vakioriviin kolme tärppiä. Ensimmäisenä esiin nousee luonnollisesti Punamustien vierasottelu Vasa IFK:ta vastaan. Siihen Rantanen rustaa varman vierasvoiton.

– Olen nähnyt melkein kaikki Punamustien kotipelit ja pari vieraspeliä. Niiden perusteella tämä on varma kakkonen. Etenkin kotipelit ovat olleet hyvää jalkapalloa. Vieraissa on tullut pari tappiota, joten se ei ole ollut ihan yhtä vahvaa kuin kotoisella Myyrmäen keinonurmella. Punamustilla on laadukas jengi ja laadukas valmennus. Siksi voitamme huomenna Vaasassa.

Punamustien ottelun lisäksi Rantanen poimii kupongilta esiin kaksi muuta kohdetta.

– IFK:t kohtaavat Helsingissä. HIFK:n kotipelaaminen on tehnyt vaikutuksen. He ovat olleet vahvoja etenkin pelien lopussa ja ratkaisseet muutamia pelejä vielä myöhäisessä vaiheessa. Jossain vaiheessa HIFK:n kotiputki kuitenkin katkeaa, joten laitoin mukaan kakkosvarmistuksen, Rantanen tuumi.

– Näin JJK:n ja PK-35 Vantaan välisen ottelun. Vaikka Punamustat oli siinä ottelussa parempi, JJK vaikutti olevan aika hyvä kotijoukkue ja Harjun Poikien kannustus kuulosti hyvältä. Niiden perusteella uskon JJK:n voittavan MP:n.

Rami Rantasen rivi kierrokselle 26:

1 HIFK – IFK Mariehamn 1 2
2 FF Jaro – RoPS x2
3 VIFK – PK-35 Vantaa 2
4 FC Jazz – EIF 1
5 Haka – PS Kemi 1 2
6 JJK – MP 1
7 JIPPO – Klubi 04 2
8 Futura – Sudet 1
9 Masku – Kraft 1x
10 BK-46 – SalPa 1
11 Santa Claus – TP-47 1 2
12 FC YPA – FC Kiisto 1
13 AC Kajaani – Kerho 07 1 2

Vakion kesäkisa on maksuton ja avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Osallistumiseen vaaditaan ainoastaan Veikkauksen pelitili. Kisaan voi osallistua Veikkauksen sivuilla osoitteessa https://www3.veikkaus.fi/vakiosm/index.html. Rantasen mietteitä kuullaan vielä lisää kesäkisan edetessä.

VIFK-PK-35 Vantaa pelataan sunnuntaina 28.6. klo 18.30 Hietalahden stadionilla Vaasassa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot