IMG 1941

Biran Jeng ennakoi illan ottelusta tasaista

PK-35 Vantaan puolustaja Biran Jeng pelasi täydet minuutit miesten Ykkösen avauskierroksella, kun Punamustat kaatoi AC Oulun vieraskentällä maalein 1-3. Jeng on jälleen valmiina, kun AC Oulu saapuu tänään Myyrmäkeen.

– Lähdemme peliin luottavaisin mielin. Meillä oli viikon sisään kaksi peliä ja nyt pääsimme vähän latailemaan akkuja juhannuksena. Siinä sai vähän ajatuksia irti jalkapallosta ja pääsi rentoutumaan. Nyt pitää kuitenkin taas keskittyä kunnolla illan peliin, kun pääsemme taas tositoimiin.

– Lähdemme tietysti hakemaan voittoa. Emme ole pariin peliin voittaneet, joten toivottavasti pääsemme nyt takaisin voittokantaan. Lähes kaikki pelaajamme ovat kunnossa, joten asetelmat ovat ihan hyvät, Jeng totesi.

Jeng uskoo vastustajan olevan nyt valmiimpi kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Hänen mukaansa Punamustat ei pääse maanantai-iltana helpolla.

– He ovat varmasti parantaneet otteitaan siitä ensimmäisestä pelistä. Me pelasimme silloin hyvin, mutta olemme tietysti itsekin parantaneet siitä aika paljon. Siitä tulee varmasti aika tasainen matsi.

22-vuotias puolustaja tietää AC Oulun perustavan pelinsä pitkälti pallonhallintaan. Hän pelasi toukokuun alussa koko ottelun topparina, kun Punamustat haki Oulusta 1-3-vierasvoiton. Jengillä on vielä tuoreessa muistissa, millainen vastustaja on kyseessä.

– Heillä on hyökkäyspäässä aika juoksuvoimaisia pelaajia, jotka tykkäävät juosta myös pitkien pallojen perään. Mitä vähemmän joutuu tekemään pitkiä juoksuja maalia kohti, sen parempi se on tietysti topparille. Toivottavasti saamme pidettyä itse mahdollisimman paljon palloa, jotta emme joudu juoksemaan.

Jengin mukaan AC Oulu saattaa lähteä vierasotteluun hieman eri tavalla kuin Oulussa pelattuun sarja-avaukseen. Moni vastustaja on keskittynyt Myyrmäessä ensisijaisesti puolustamiseen.

– Kotipeleissämme pallonhallinta on ollut meillä, mutta myös AC Oulu tykkää pitää palloa. Tuskin he lähtevät ainakaan liikaa puolustamaan, Jeng tuumi.

PK-35 Vantaa-AC Oulu potkaistaan käyntiin tänään klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat aikuisilta 14 euroa ja alennusryhmäläisiltä 8 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com