IMG 1941

Biran Jeng ennakoi illan ottelusta tasaista

PK-35 Vantaan puolustaja Biran Jeng pelasi täydet minuutit miesten Ykkösen avauskierroksella, kun Punamustat kaatoi AC Oulun vieraskentällä maalein 1-3. Jeng on jälleen valmiina, kun AC Oulu saapuu tänään Myyrmäkeen.

– Lähdemme peliin luottavaisin mielin. Meillä oli viikon sisään kaksi peliä ja nyt pääsimme vähän latailemaan akkuja juhannuksena. Siinä sai vähän ajatuksia irti jalkapallosta ja pääsi rentoutumaan. Nyt pitää kuitenkin taas keskittyä kunnolla illan peliin, kun pääsemme taas tositoimiin.

– Lähdemme tietysti hakemaan voittoa. Emme ole pariin peliin voittaneet, joten toivottavasti pääsemme nyt takaisin voittokantaan. Lähes kaikki pelaajamme ovat kunnossa, joten asetelmat ovat ihan hyvät, Jeng totesi.

Jeng uskoo vastustajan olevan nyt valmiimpi kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Hänen mukaansa Punamustat ei pääse maanantai-iltana helpolla.

– He ovat varmasti parantaneet otteitaan siitä ensimmäisestä pelistä. Me pelasimme silloin hyvin, mutta olemme tietysti itsekin parantaneet siitä aika paljon. Siitä tulee varmasti aika tasainen matsi.

22-vuotias puolustaja tietää AC Oulun perustavan pelinsä pitkälti pallonhallintaan. Hän pelasi toukokuun alussa koko ottelun topparina, kun Punamustat haki Oulusta 1-3-vierasvoiton. Jengillä on vielä tuoreessa muistissa, millainen vastustaja on kyseessä.

– Heillä on hyökkäyspäässä aika juoksuvoimaisia pelaajia, jotka tykkäävät juosta myös pitkien pallojen perään. Mitä vähemmän joutuu tekemään pitkiä juoksuja maalia kohti, sen parempi se on tietysti topparille. Toivottavasti saamme pidettyä itse mahdollisimman paljon palloa, jotta emme joudu juoksemaan.

Jengin mukaan AC Oulu saattaa lähteä vierasotteluun hieman eri tavalla kuin Oulussa pelattuun sarja-avaukseen. Moni vastustaja on keskittynyt Myyrmäessä ensisijaisesti puolustamiseen.

– Kotipeleissämme pallonhallinta on ollut meillä, mutta myös AC Oulu tykkää pitää palloa. Tuskin he lähtevät ainakaan liikaa puolustamaan, Jeng tuumi.

PK-35 Vantaa-AC Oulu potkaistaan käyntiin tänään klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat aikuisilta 14 euroa ja alennusryhmäläisiltä 8 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa