20150606 165100

Punamustat lahjoitti varusteita FC Nokialle

PK-35 Vantaa lahjoitti FC Nokialle keräämänsä varustelahjoitukset nokialaisseuran edustajille lauantaisessa Naisten Liigan ottelussa. FC Nokia on pirkanmaalainen nais- ja tyttöjalkapalloon keskittynyt seura. Se menetti huomattavan osan omaisuuttaan, kun seuran varasto tuhoutui tulipalossa.

Punamustien lahjoitukset luovutti naisten joukkueen kapteeni Pirjo Leppikangas. Lahjoituksia olivat vastaanottamassa FC Nokian valmennuspäällikkö Tarmo Myllyoja ja junioripelaaja Ilona Myllyoja.

Myllyojan mukaan koko jalkapalloväen reagointi tapaukseen on ollut hienoa.

– Myötätuntoa ja lahjoituksia on tullut ympäri Suomen. Tähän on reagoitu isolla sydämellä, mikä osoittaa todella hyvää yhteishenkeä. Tämä on ollut ihan ainutlaatuista. Iso ja nöyrä kiitos, Myllyoja kiitteli.

Punamustien naisten edustusjoukkueen maalivahti Paula Myllyoja on nokialaisen jalkapalloperheen kasvatti. Hän oli aktiivisimpana organisoimassa keräystä FC Nokialle. Keräys sai nopeasti suurta huomiota myös sosiaalisessa mediassa.

– Tässä näki, mikä on sosiaalisen median vaikutus tänä päivänä. Sillä on uskomaton voima saada tieto leviämään.

Myllyoja arvioi FC Nokian menetyksien arvoksi noin kymmenen tuhatta euroa. Lisäksi tulipalossa tuhoutui NoPSin, Nokian Pyryn, yleisurheilijoiden ja koulujen omaisuutta.

– Nyt tilanne oli akuutti, kun kausi oli juuri alkanut ja kaikki oli jo hankittu. Siinä vaiheessa seurojen kassat ovat yleensä tyhjiä, mutta tarvikkeita kaivataan kipeästi, Myllyoja sanoi.

Punamustien kapteeni Leppikankaan mukaan on hienoa, että PK-35 Vantaa pystyi ojentamaan nokialaisille auttavan kätensä vaikeassa tilanteessa.

– Paula tätä lähti meidän puoleltamme vetämään. Keräsimme meidän ja VJS:n tavaroita, joista saimme kasaan aika ison paketin. Pyrimme keräämään kaikenlaista tavaraa. Siellä on palloja, liivejä ja peliasuja. Autoimme mielellämme ja lahjoitimme tarpeettomia tarvikkeita FC Nokialle. Oli mahtavaa päästä auttamaan tällä tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com