UUTISET

Viking Linesta Punamustien yhteistyökumppani

9.6.2015

PK-35 Vantaa on solminut vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen Viking Linen kanssa. Punamustien naisten edustusjoukkue käy kauden aikana useamman kerran pelaamassa Ahvenanmaalla. Lisäksi seuran akatemiajoukkue PK-35/VJS YJ käytti kevää Ahvenanmaan pelimatkoillaan Viking Linen palveluita. Kauden päätyttyä PK-35 Vantaa järjestää Viking Linen kanssa yhteistyökumppaneilleen päätösristeilyn.

Viking Linen myyntipäällikkö Sari Wäckin mukaan he ovat vahvasti mukana urheilussa ja haluavat profiloitua koko urheiluväen laivayritykseksi.

– Koemme Viking Linen olevan meille hyvä kumppani. Käytämme heidän palveluitaan etenkin joukkueiden pelimatkoilla. Heiltä saamme hyvät hinnat, PK-35 Vantaan kehityspäällikkö Miikka Häkkinen kommentoi.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot