Shakir Redjepi: Ykkösessä ei ole helppoja pelejä

PK-35 Vantaan makedonialainen keskuspuolustaja Shakir Redjepi odottaa sunnuntain Jazz-ottelua luottavaisin mielin. Redjepi saapui Myyrmäkeen keväällä ja on pelannut kaikki Punamustien kolme sarjapeliä. Hän on tyytyväinen joukkueensa alkukauteen, mutta muistuttaa, että Ykkösessä ei ole helppoja pelejä.

– Olemme pelanneet kolme peliä hyviä joukkueita vastaan. Haka ja AC Oulu haluavat nousta Veikkausliigaan. Etenkin Oulussa pelasimme hyvän pelin sarjan suosikkeja vastaan. Myös toisen kierroksen VIFK-ottelu oli hyvä. Hakaa vastaan olisimme mielestäni ansainneet pisteen, mutta se oli vaikea peli. Sellaisia pelejä on varmasti luvassa jatkossakin, sillä moni joukkue tässä sarjassa haluaa nousta.

– Meillä on nyt kolmesta pelistä kuusi pistettä, mikä on mielestäni ihan hyvin. Nyt meillä on edessä kotipelit Jazzia ja PS Kemiä vastaan. Jos voitamme ne, olemme hyvässä tilanteessa. Molemmat ovat kuitenkin hyviä joukkueita. He ovat sarjassa kärkisijoilla. Meidän pitää nyt vain jatkaa samalla tavalla.

Redjepi on esittänyt keväällä vahvoja otteita Punamustien alakerrassa. Kauden kolmessa ensimmäisessä sarjaottelussa hän on hallinnut ilmatilaa vakuuttavasti yhdessä Kim Raimin ja Biran Jengin kanssa. Redjepin mielestä hänen pelinsä ovat menneet hyvin, mutta hän muistuttaa joukkueen esityksen olevan aina etusijalla.

– Olen tehnyt parhaani. Uskon kuitenkin pystyväni vielä parempaan, sillä en ole vielä aivan täydessä pelikunnossa. Ajattelen kuitenkin aina ensisijaisesti joukkueen suoritusta. Yritämme aina antaa kaikkemme.

Punamustat ovat katsoneet sunnuntain vastustajan pelejä videolta. Redjepi tietää Jazzin tarjoavan hyvän vastuksen.

– Kunnioitamme heitä, mutta uskon meidän kykenevän voittamaan heidät etenkin kotikentällämme. Teemme kaikkemme voittaaksemme tämän pelin.

PK-35 Vantaa-FC Jazz potkaistaan käyntiin sunnuntaina 17.5. klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat portilta aikuisilta 14 euroa ja alennusryhmiltä 8 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.