IMG 0360

Shakir Redjepi: Ykkösessä ei ole helppoja pelejä

PK-35 Vantaan makedonialainen keskuspuolustaja Shakir Redjepi odottaa sunnuntain Jazz-ottelua luottavaisin mielin. Redjepi saapui Myyrmäkeen keväällä ja on pelannut kaikki Punamustien kolme sarjapeliä. Hän on tyytyväinen joukkueensa alkukauteen, mutta muistuttaa, että Ykkösessä ei ole helppoja pelejä.

– Olemme pelanneet kolme peliä hyviä joukkueita vastaan. Haka ja AC Oulu haluavat nousta Veikkausliigaan. Etenkin Oulussa pelasimme hyvän pelin sarjan suosikkeja vastaan. Myös toisen kierroksen VIFK-ottelu oli hyvä. Hakaa vastaan olisimme mielestäni ansainneet pisteen, mutta se oli vaikea peli. Sellaisia pelejä on varmasti luvassa jatkossakin, sillä moni joukkue tässä sarjassa haluaa nousta.

– Meillä on nyt kolmesta pelistä kuusi pistettä, mikä on mielestäni ihan hyvin. Nyt meillä on edessä kotipelit Jazzia ja PS Kemiä vastaan. Jos voitamme ne, olemme hyvässä tilanteessa. Molemmat ovat kuitenkin hyviä joukkueita. He ovat sarjassa kärkisijoilla. Meidän pitää nyt vain jatkaa samalla tavalla.

Redjepi on esittänyt keväällä vahvoja otteita Punamustien alakerrassa. Kauden kolmessa ensimmäisessä sarjaottelussa hän on hallinnut ilmatilaa vakuuttavasti yhdessä Kim Raimin ja Biran Jengin kanssa. Redjepin mielestä hänen pelinsä ovat menneet hyvin, mutta hän muistuttaa joukkueen esityksen olevan aina etusijalla.

– Olen tehnyt parhaani. Uskon kuitenkin pystyväni vielä parempaan, sillä en ole vielä aivan täydessä pelikunnossa. Ajattelen kuitenkin aina ensisijaisesti joukkueen suoritusta. Yritämme aina antaa kaikkemme.

Punamustat ovat katsoneet sunnuntain vastustajan pelejä videolta. Redjepi tietää Jazzin tarjoavan hyvän vastuksen.

– Kunnioitamme heitä, mutta uskon meidän kykenevän voittamaan heidät etenkin kotikentällämme. Teemme kaikkemme voittaaksemme tämän pelin.

PK-35 Vantaa-FC Jazz potkaistaan käyntiin sunnuntaina 17.5. klo 15.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Liput otteluun maksavat portilta aikuisilta 14 euroa ja alennusryhmiltä 8 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com