Riku

Riku Heinonen odottaa kotiavausta

PK-35 Vantaa pelasi jo Suomen Cupissa kotipelin HJK:ta vastaan, mutta sunnuntaina joukkue pääsee vihdoin kotiyleisön eteen myös Ykkösen merkeissä. Avausottelussa täydet 90 minuuttia pelannut keskikenttäpelaaja Riku Heinonen on hyvillä mielin kotiavauksen alla.

– Kotiavausta on jo odotettu. Saimme hyvän alun sarjakaudella ja lähdemme nyt jatkamaan siitä. Edessä on jälleen uusi peli. Työnteko pitää aloittaa taas alusta, jotta saamme hyvän tuloksen. Kotipeleistä lähdemme tietysti aina hakemaan voittoa.

PK-35 Vantaa haki avausottelussaan komean vierasvoiton sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvasta AC Oulusta. Pitkältä vierasreissulta haettu voitto maistuu usein hieman tavallista paremmalta. Heinosen mukaan ottelusta jäi käteen paljon itseluottamusta.

– AC Oulu –pelistä jäi tietysti hyvä fiilis. Kauden ensimmäinen peli jännittää aina hieman eri tavalla, kun takana on pitkä talvi. Nyt saimme loistavan startin uuteen kauteen. Se toi taas uskoa omaan tekemiseen.

Heinosen mukaan Punamustat ovat tutustuneet myös sunnuntain vastustajaan.

– Meillä oli perjantaina videopalaveri. Siellä saimme oikeastaan ensimmäiset tiedot Vasa IFK:sta. Itse en ole tainnut ikinä pelata heitä vastaan. Joukkueessa ei siis välttämättä ole niin paljoa tuttuja nimiä. Kyseessä on kuitenkin varmasti kova joukkue, kuten kaikki vastustajat tässä sarjassa. Pitää asennoitua niin, että lähdemme yhdessä tekemään hommia ja haemme sitä kautta tulosta, Heinonen tuumi.

Heinonen toivoo, että otteluun saapuu paljon yleisöä. Punamustien keskikenttäpelaajan mukaan sunnuntaina kannattaa saapua katsomoon.

– Meillä on mielenkiintoinen joukkue, jota kannattaa tulla katsomaan. Pelaajia on vaihtunut viime kaudesta ja mukana on uusia mielenkiintoisia, taitavia pelaajia. Pystymme varmasti tarjoamaan yleisölle viihdyttävän ottelun ja toivottavasti myös maaleja.

PK-35 Vantaa-VIFK potkaistaan käyntiin Myyrmäen jalkapallostadionilla sunnuntaina 10.5. klo 18.30. Portilla liput maksavat aikuisille 14 euroa ja alennusryhmäläisille 8 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Äitienpäivän kunniaksi äidit pääsevät sunnuntain otteluun maksutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com