PK-35 Vantaan verkkosivuille Livestream-ominaisuus

Uudistuneet sivut julkaistaan alkavalla viikolla, mutta sivujen beta-versio julkaistaan lauantaina suoratoiston ja järjestelmän testaamiseksi.

PK-35 Vantaan verkkosivut päivittyvät lähipäivien aikana uuteen järjestelmään. Päivityksen myötä mahdollistuu esimerkiksi Livestream-otteluiden katselu sivujen kautta ns. suoratoistopalveluna. Järjestelmää tullaan testaamaan sunnuntaina 10.5.2015 suoratoiston osalta. Varsinaiset sivut julkaistaan alkavalla viikolla.

Ennen virallista julkaisua sivuilla saattaa esiintyä lyhyitä käyttökatkoksia ja verkkokauppa (fanishop) sekä lipunmyynti on poissa käytöstä. Myös osa graafisista elementeistä korvataan ja sivuston ominaisuuksia täydennetään ennen virallista julkaisua.

Uudistuksen keskeisenä tavoitteena  on vastata paremmin yleisön toiveisiin verkkosivujen sisällön ja käytettävyyden osalta:

• Livestream-lähetykset
  • Tarkastele pelaajaprofiileja uudesta Joukkueet -valikosta, jossa voit myös lajitella joukkueen pelaajia roolin mukaan
  • Tapahtumat -valikosta pysyt ajan tasalla PK-35 Vantaan otteluista ja voit viedä tapahtumat vaikkapa suoraan kalenteriohjelmaasi
  • Fanishop ja lipunmyynti suoraan omasta verkkokaupasta
  • Parannettu mobiilinäkymä tekee sivustojen selaamisesta helppoa niin kännykällä kuin tabletillakin

Jos teillä on kysymyksiä, kommentteja tai kehitysideoita sivustoja varten, otamme niitä ilomielin vastaan alla olevassa kommenttikentässä. Voitte myös laittaa viestiä suoraan kehityspäällikkö Miikka Häkkiselle sähköpostiin miikka.co.hakkinen@gmail.com. Viestiä voi laittaa myös suoraan webmasterille osoitteeseen aineisto@urheilukehitys.fi