MYYRMÄEN JALKAPALLOSTADION

stadion1stadion2
PK-35 Vantaan kotikenttä Myyrmäen jalkapallostadion on pyhitetty jalkapallolle. Ei häiritseviä juoksuratoja, katsomot suoraan kentän vieressä, joustavat tilat ja riittävät yleisön oheispalvelupaikat tekevät stadionista ympärivuotisen keitaan kaikentasoisen jalkapalloilun harrastamiseen.

Junioritoiminta stadionilla on erittäin vilkasta ja päivittäistä. Olosuhteet tarjoavat tärkeän harjoittelupaikan sadoille junioripelaajille joka viikko.

Myyrmäen jalkapallostadionilla järjestetään myös pidemmälle ehtineiden jalkapallonharrastajien tapahtumia. Stadionilla on vuosien mittaan nähty Veikkausliigaotteluiden, nuorten maaotteluiden, UEFA Cupin ja Mestarien liigan karsintapelien, Liigacupin finaalien ja nuorten EM-lopputurnauksen kaltaisia hienoja kansainvälisiä koitoksia. Erityisesti PK-35 Vantaan naisten menestys Naisten Liigassa, Naisten Suomen Cupissa ja esitykset Naisten Mestareiden Liigassa ovat jääneet monen mieleen.

Vaikka jalkapallo pyörittääkin Myyrmäen jalkapallostadionia, ovat myös muut lajit erittäin tervetulleita näihin upeisiin olosuhteisiin. Konsertit, sotilasvalatilaisuudet, australialainen ja amerikkalainen jalkapallo, koiranäyttelyt – mm. kaikkia näitä on stadionilla nähty.

Vuosina 2010, 2011, 2012, 2014, 2015 ja 2016 Naisten liigamestaruuden voittanut PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla.

MYYRMÄEN JALKAPALLOSTADION
RAAPPAVUORENTIE 6, 01600 VANTAA