Yksi Yhteinen – Jäsenkortti

Yksi Yhteinen 2016 – Kausikortti

Osasto:

Kuvaus

Yksi yhteinen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan Veikkausliigan, Naisten Liigan, Suomen Cupin, Liigacupin kotiotteluihin sekä mahdollisiin naisten Mestarien liigan kotiotteluihin.

Punamustien kausikortit ovat myynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa
PK-35 Vantaan kausikorttihinnasto 2016:

Kultatuoli (VIP-kausikortti) 750,00€
Punamustakerho (numeroitu nimikkopaikka) 250,00€
Kausikortti (numeroimaton) 170,00€
Alennusryhmien kausikortti (lapset, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet) 100,00€

Punamustakerhon nimetyt ja/tai numeroidut paikat ovat Lippuautomaatin sivuilla myynnissä katsomoihin A3, B2o ja B2v. Halutessaan nimikyltillä varustetun paikan saa myös muihin katsomonosiin ilmoittamalla toiveensa sähköpostitse osoitteeseen info@pk35vantaa.fi.

VIP-katsomo on sektiossa A4.

Katsomokartta-1024x634

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksi Yhteinen 2016 – Kausikortti”