PK-35 Vantaan fysioterapeutti Janne Merikallion palvelut ovat nyt kaikkien käytettävissä. Hän pitää vastaanottoa Töölössä tai sopimuksen mukaan Myyrmäessä. Jannella on vahva lajitausta, joten hän ymmärtää hyvin jalkapallon erityisvaatimukset.

Mainitsemalla varauksen yhteydessä PK-35 Vantaan saat hoitoajoista 10 % alennuksen.

Ajanvaraukset
Sähköposti: janne.merikallio@fysioterapiatiimi.fi
Puhelin: 040 8446882

HINNASTO

Hieronnat
Enintään 60 minuuttia: 53,00
Enintään 45 minuuttia: 44,00
Enintään 30 minuuttia: 35,00

Fysioterapia
Enintään 60 minuuttia: 71,00
Enintään 45 minuuttia: 58,00
Enintään 30 minuuttia: 45,00

Hinnat sis. alv. 0%

Vastaanottoajan peruuttaminen

Esteen sattuessa ilmoita vastaanottoaikasi peruuttamisesta yli vuorokautta (24h) aiemmin suoraan Janne Merikalliolle sähköpostitse tai tekstiviestitse. Mikäli peruutus tapahtuu alle 24 tunnin sisällä vastaanottoajasta, veloitus on 50 % hoitohinnasta. Peruuttamasta ja käyttämättä jäävästä vastaanottoajasta veloitetaan aina täyden hoitokerran hinta.

ESITTELY

”Jalkapallo on harjoittelun kannalta vaativa laji monipuolisuutensa vuoksi. Lajitekniikan ja -taktiikan lisäksi pelaajan on kehitettävä muun muassa kestävyys-, nopeus- ja voimaominaisuuksia sekä hallittava vartalonsa mahdollisimman hyvin. Suuren harjoittelumäärän mahdollistamiseksi pelaajan on pidettävä itsestään huolta välttyäkseen loukkaantumisilta. Lihasepätasapainot, liian vähäinen tai liiallinen liikkuvuus, väärät liikemallit ja suoritukset ja jatkuva epäedullinen rasitus voivat hoitamattomina aiheuttaa ikäviä kipuja ja vammoja.

Fysioterapeuttina voin auttaa pelaajaa optimoimaan oman vartalonsa käyttöä ja sen tuntemista, minkä avulla voidaan ehkäistä turhia vammoja ja parantaa suorituksia kentällä. Liikkumisen analysoinneilla sekä erilaisin lihasvoima- ja liikkuvuustestauksin voidaan kartoittaa mahdollisia ongelmakohtia ja laatia yksilöllisiä harjoitusohjelmia näiden ongelmien korjaamiseksi.

Etenkin nuori pelaaja voi hyötyä oman itsensä analysoinnista ja liikkumisensa kehittämisestä nopean kasvun aikana tai sen jälkeen. Vartalon mittasuhteiden äkillinen muutos johtaa helposti vartalon hahmottamisen vaikeutumiseen ja koordinaation heikkenemiseen. Muuttuneet liikemallit voivat johtaa vääränlaiseen lihasten ja nivelten kuormittamiseen, joka saattaa näkyä erinäköisinä kipuiluina. Kohdennetulla yksilöllisellä harjoittelulla voidaan opettaa vartalo toimimaan mahdollisimman optimaalisesti, jotta se kestää kovatasoisen ja runsaan jalkapallon harjoittelun!”

Janne Merikallio
PK-35 Vantaan fysioterapeutti